INFOSOFT NUDI PROFESIONALNO INTEGRISANO POSLOVNO REŠENJE PoIS.

MI PRAVIMO SOFTVER. VI PRAVITE BIZNIS.

NAŠA IT REŠENJA

Profesionalna IT rešenja projektovana po svetskim standardima i zahtevima najzahtevnijih korisnika

NAŠE IT USLUGE

Profesionalne IT usluge, od konsultacija, preko uvođenja, obuke, i najzad podrške putem help desk-a

NAŠE REFERENCE

Pogledajte spisak naših top referenci iz različitih poslovnih domena kao što su komunalna preduzeća, hoteli, itd.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili lično

Potpisan ugovor sa JKP Vodokanal, Sombor

Dana 11. maja 2017. godine zaključen je ugovor između preduzeća JKP Vodokanal iz Sombora i InfoSoft d.o.o.

Predmet ugovora je integrisani informacioni sistem preduzeća koji treba da sadrži, pored osnovnih finansijskih modula, modul za obračun i naplatu komunalnih usluga sa sistemom prinudne naplate, zatim upravljanje procesima i dokumentacijom, alate za samostalno formiranje novih atributa i novih izveštaja, tehnički modul i modul pravne službe.

Potpisan ugovor sa JP Polet, Plandište

Dana 18. oktobra 2016. godine zaključen je ugovor između preduzeća JP Polet Plandište iz Plandišta i InfoSoft d.o.o.

Predmet ugovora je nabavka i isporuka informacionog sistema, njegova instalacija, migracija podataka iz legacy sistema, implementacija i obuka osoblja u JP Polet Plandište iz domena primene informacionog sistema za unapređenje i centralizaciju baza podataka postojećeg informacionog sistema.

Potpisan ugovor sa JP Kovinski komunalac

Dana 12. oktobra 2016. godine zaključen je ugovor između javnog preduzeća Kovinski komunalac i InfoSoft d.o.o gde je predmet ugovora integrisani informacioni sistem.

Integrisani informacioni sistem je planiran da podrži: finansijski modul, groblje, pijacu, tehnički modul i pravnu službu, kao i opcione module poput korisničkog centra, zoo higijene, upravljanje procesima i dokumentacijom, koji bi bili deo plana neke od narednih faza uvođenja informacionog sistema.

 

1. mesto na takmičenju Vip izazov 3

Na takmičenju Vip izazov 3, naš zaposleni, Aleksandar Petrinović, osvojio je 1. mesto u kategoriji Najbolja WP7 aplikacija za aplikaciju pod nazivom SerbianNews, koja omogućava birani pristup dnevnim informacijama iz Srbije. Detaljnije pročitajte ovde.

Prezentacija softvera

Ukoliko ste zainteresovani za naše poslovno rešenje, možete zakazati prezentaciju tokom koje ćemo Vam prikazati mogućnosti i prednosti koje PoIS pruža. Prezentacija je besplatna i može se održati u Vašim ili našim poslovnim prostorijama. Kontaktirajte nas.