INFOSOFT NUDI PROFESIONALNO INTEGRISANO POSLOVNO REŠENJE PoIS.

MI PRAVIMO SOFTVER. VI PRAVITE BIZNIS.

NAŠA IT REŠENJA

Profesionalna IT rešenja projektovana po svetskim standardima i zahtevima najzahtevnijih korisnika

NAŠE IT USLUGE

Profesionalne IT usluge, od konsultacija, preko uvođenja, obuke, i najzad podrške putem help desk-a

NAŠE REFERENCE

Pogledajte spisak naših top referenci iz različitih poslovnih domena kao što su komunalna preduzeća, hoteli, itd.

KONTAKTIRAJTE NAS

Ukoliko imate pitanja ili nedoumice, slobodno nas kontaktirajte putem telefona, email-a ili lično

Uvod u PoIS

Da bi se uspešno i efikasno vladalo sadašnjim i budućim događajima, neophodne su relevantne i brze informacije o kretanju i stanju svih delova sistema. Proizvodnja svežih i kvalitetnih informacija stvara realne uslove za preuzimanje blagovremenih korektivnih mera ka strateškim ciljevima preduzeća.

Danas se teško može ostvariti trajniji uspeh u poslovanju bez postojanja pouzdanog i efikasnog informacionog sistema. Mnoga preduzeća su se prilikom postavljanja jednog takvog informacionog sistema odlučila upravo za PoIS.

PoIS je integrisani poslovni informacioni sistem u vidu softverskog paketa, koji služi za vođenje poslovanja jednog preduzeća.

Svi poslovi vezani za knjigovodstva, evidencije, planove, izveštaje i analize, se preko PoIS-a obavljaju automatizovano i iz jednog centra. Preko PoIS-a se takođe štampaju svi izveštaji vezani za poslovanje, kao i razni formulari po važećim zakonima.

Osim karakteristika PoIS-a kao što su: jednostavnost korišćenja, obimnost modula, konstantno praćenje zakonskih izmena, mogućnost instaliranja na različitom hardveru, mogućnost rada sa različitim bazama podataka, itd, klijenti osećaju sigurnost sa našim proizvodima zahvaljujući konstantnom razvoju i održavanju.

PoIS postaje izbor onih preduzeća koja su opredeljena na rad danas, i rast sutra. Prilagođavanje poslovnog informacionog sistema savremenim i budućim tehnologijama je jedan od ključnih uslova za razvoj jednog preduzeća, zahvaljujući sve većim mogućnostima takvih tehnologija.

Naš tim svakodnevno radi na prilagođavanju i iskorišćenju svih novih tehnologija koje se pojavljuju, čime je klijent osiguran na duže staze.

Prezentacija softvera

Ukoliko ste zainteresovani za naše poslovno rešenje, možete zakazati prezentaciju tokom koje ćemo Vam prikazati mogućnosti i prednosti koje PoIS pruža. Prezentacija je besplatna i može se održati u Vašim ili našim poslovnim prostorijama. Kontaktirajte nas.